lovestain
Identity

komplex

komplex
 • Naming
  Brand Strategy
  Logotype
  Design System
  Art Direction
  Website

 • Client: Komplex Architecten
  Photography: Renaat Nijs

Een Hasselts architectenbureau met een nieuwe, nog sterkere aanpak. Intuïtief, planmatig en geen uitdaging te groot. Dus dachten ook wij vooruit.

BlockOffice werd Komplex. Zij gaan verder dan functie en vormen technische noodzakelijkheden om tot architecturale meerwaarde. Voor industriële, commerciële en residentiële eindklanten.

Dankzij een doordachte merkstrategie en rebranding herpositioneerden we het bureau. Het kreeg een nieuwe naam, een logo op maat en sterk gefundeerde teksten. De responsieve website is het uithangbord en toont hun proces via cases. De fotografie stuurden we zo dat naast de realisaties ook het team, ondertussen uitgegroeid tot tien, duidelijk naar voren komt.


Gebouwen die kloppen. In orde, tot na de komma. Dat drukken we graag door. Ook op papier. 
Connect with me
En op het scherm? Ook daar het puur functionele overstijgen. En karakter tonen, net als de gebouwen. Schoonheid in een natuurlijke flow die gewoon goed voelt.
Komplex in het kort? Mama said knock you out. Naast sweaters voor het hele team, laten werfborden en raamstickers de nieuwe identiteit voor zich spreken.
Een logolettertype met een hoek af, van nul in elkaar gedraaid. En een beetje blauw. Being bold and italic, never regular.
Let's talk about your vision
Other projects
afterglow films
winkelhier